6/30/2009

Viata (nu) E ciudata ...

Trebuia sa scriu si un blog despre viata cu adevaratele ei conotatii. De cate ori nu ati intalnit oameni care doar "va foloseau" - si aici nu ma refer la cei care se folosesc de alte persoane la propriu, ci la cei care se folosesc de ceea ce relatia lor cu alte fiinte le ofera - si profita de relatia cu ei doar pentru a fi OK. Este ciudata exprimarea dar mai bine nu pot. Nu acum, cel putin. Si ca sa trec direct la subiect: intrebarile de genu' : "Clau ce mai faci?! Cum mai esti?!" - Do you really care?! Sau intrebati doar din simplul motiv ca "acest prost" s-a dovedit a fi 'a good listener'?!Si un prieten atat de bun incat nu contau rahaturile din viata lui atunci cand cineva ii cerea ajutorul. Imi pare foarte rau sa recunosc asta dar asta incep sa simt. Si nu vreau, aici, sa ma auto-magulesc sau sa-mi fac "reclama pe blog" sau sa dramatizez (cum imi vor auzi (sau,mai grav,nu-mi vor auzi) urechile in zilele ce urmeaza)dar incercand sa-mi dau seama ce insemn eu, de fapt, pentru persoanele din viata mea, am ajuns la aceasta concluzie...Cati dintre cei mentionati mai sus s-au gandit, oare: "Clau nu are probleme?!", "Clau are o viata atat de sigura, frumoasa si fericita incat sa nu facem altceva decat sa-l rugam sa ne asculte noua problemele?!" Nu vreau sa fiu inteles gresit: nu condamn pe nimeni ca a facut acest lucru! Si nu critic pe NIMENI! Si nu cred ca cineva s-a simtit tradat sau a crezut gresit ca a facut asta!
Mi se pare ca ceea ce am scris pana acum (si ma abtin cu greu sa nu sterg din varii motive) este prea urat si rau incat sa nu ma faca sa ma opresc si sa oftez inca o data si sa termin tot cu o melodie ...

WANDER - KAMELOT
I recall one summer's night
Within the month of June
Flowers in mahogany hair
And smell of earth in bloom
Only such a melody
Comes without a sound
More than faintly heard by those
Who know what they have found
Now it's just a memory

Silently we wander
Into this void of consequence
My shade will always haunt her
But she will be my guiding light

Silently we wander
In search of truth and confidence
So many hopes were lost here
Along the way
From morning to night

Meet me by the wishing well
In cover of the moon
Whisper to me tenderly
That I will see you soon
Sing that song from long ago
So I remember you
Flowers in mahogany hair
And mellow days in June
Only for the memory

Silently we wander
Into this void of consequence
My shade will always haunt her
But she will be my guiding light

Silently we wander
In search of truth and confidence
So many hopes were lost here
Along the way
From morning to night

From ashes we were born
In silence we unite

2 comentarii:

  1. Nu te auto-magulesti si nu iti faci reclama spui doar ce vroiai de mult sa spui. Si oamenii care nu au vazut ce persoana minunata esti si nu au apreciant/nu apreciaza prietenia ta (si chestia asta o spus cu mana inima, esti singura persoana din uat care care are principii si trage cu dintii de ele, esti singura persoana care este fericita atunci cand ajuta cu adevarat pe cineva si esti singurul om care nu se baga in viata altora si in acelasi timp se plange ca altii nu-si vad de viata lor) sunt oamenii care nu merita tot ceea ce tu le oferi. Si dupa tot ce mi s-a intamplat in doi ani de cand sunt aici singurul lucru pe care nu vreau sa-l pierd este prietenia ta. Si daca cei din jur ar avea putina minte si-ar da seama si ei de asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. E bine să ai un loc unde 'să te ascunzi la vedere' şi pentru asta sunt blogurile.

    RăspundețiȘtergere