7/07/2009

A patra oara ...

Am vazut si a patra oara interviul lui Martin Bashir cu Michael Jackson intitulat "Living with Michael Jackson" din 2003. Nu-mi vine sa cred cat de parsiv si de imoral a putut fi acel reporter ca sa fie in stare sa faca asa ceva ... Sa o luam sistematic: Un reporter britanic primeste acordul de a face un interviu cu Michael Jackson, unul dintre cei mai mari artisti din lume (daca nu cel mai mare), interviu care va dura dupa montaj 60 de minute dar la care s-a filmat mai bine de 8 luni. Michael l-a lasat pe acest om sa stea mult timp cu el, i-a aratat tot, i-a facut cunostinta cu copiii lui, l-a dus cu el peste tot unde-i placea lui sa mearga si acest om de nimic ce a facut?! A ponegrit toate actiunile lui Michael, a calomniat toate vorbele si replicile acestuia si a aratat toate aspectele, sa le spunem "dubioase", ale vietii lui Michael Jackson.
Michael este, dupa parerea mea, definitia blandetii. Este unul dintre cei mai sensibili,mai generosi, mai pertinenti si mai frumosi oameni pe care i-am vazut sau cunoscut. Nu am crezut vreodata ca cele mai frumoase, mai demne si mai loiale calitati le voi descoperii la un om pe care-l cunosc de pe ecran si din carti/reviste, un om a carui talent ii aducea sute de milioane de dolari pe luna. Ce facea M.J. cu bani ?! Ii dona caselor de copii, azilurilor si orfelinatelor din intreaga lume sau isi mai construia pe domeniul pe care el l-a numit "Neverland" diferite claduri, case, terenuri care de fapt il faceau fericit si ii lasau pe copilul din el sa-si dea vrau liber imaginatiei.
Daca va veti urmarii acel interviu ("Living with Michael Jackson") va sugerez sa va uitati si la cel care apare dand click pe titlul acestui blog sau aici http://www.youtube.com/watch?v=xvhwWDCV9Bo.
Sunt foarte multe de spus si ma indoiesc ca posturile mele despre Michael Jackson vor lua sfarsit aici asa ca inchei cu o intrebare pentru oricine citeste aceste "ganduri": Vi se pare normal ca un barbat (indiferent de varsta) care iubeste copii intr-un mod evident sa gazduiasca peste noapte unul sau mai multi copii la el acasa si chiar in patul sau?! - apropo de asta: M.J. nu dormea cu copii in pat ci el pe jos iar copii in pat!!!-
Daca nu sunteti de acord cu acest gest care vine din partea unui om atat de bland, afectuos si iubitor de copii va puteti lua de mana cu acest Martin Bashir (pantru ca sunteti la fel de limitat si incuiat) si sa faceti din orice oportunitate pertinenta o oacazie in plus de a "jefui" un om de taote calitatile si atuurile pe cale de disparitie a societatii...
Noapte deasa ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu