6/06/2011

Verdict ...

Two and a half men


Gata, mi-am facut o parere indeajuns de bine sustinuta: serial facut in mod sigur pentru americani. Pe scurt: episoade intregi de palavrageala in jurul ideii de sex cu sau fara implicatii, mediocritate raspandita pe toate planurile vietii a doi oameni, subiecte tratate in proportie de 20% (in cazurile fericite). Adica: de ce ai vrea sa deschizi un subiect doar ca sa pacalesti un public (telespectator) ahtiat dupa scene pline de cinism si de discutii neverosimile legate de TOATE subiectele superficiale la care te poti gandi, ca acele personaje intr-adevar au o viata privata pe care privitorii nu o pot vedea... 
exemplu: 3 episoade Alan (personaj principal) este cu o tipa cu care (cica) are o relatie de 2 luni si pare a fii foarte serioasa, dar ce sa vezi ?! In nici un episod succesor tipa nu mai apare, ei nu s-au despartit dar nu-i problema ca-si imagineaza publicul ceva; asta daca nu cumva sunt prea atrasi de conversatiile picante. 
 P.S.: era un serial proiectat ca concureze cu F.R.I.E.N.D.S. Serios ?! Cu povestea aia !? Cu discutii cretine despre absolut nimic ?! trebuie sa incetez sa sustin ca americani sunt misto ! :))


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu