2/26/2010

Mai romane: mai lasa OTV-ul si gazeta sporturilor !!!

Unde incape atata ignoranta in habitantii acestui mandru popor ?! Cum de nu moare prostia asta?! Supravietuieste pentru ca nu sufera nici un fel de fuziune, nu accepta si nici nu percepe nici un fel de compromis, este radicala (prin asta intelegand -absoluta-)si contagioasa! Observ tot mai des citind "ziarele virtuale" greseli elementare de gramatica... Am uitat sa scriem in romana ?! In limba noastra ?! Sa presupunem ca putem tolera unele greseli rasfirate si care pot fi apreciate ca neatentii... de acord dar cand citesc articol dupa articol si gasesc cel putin cate o greseala pe un rand ... asa nu ne mai place !!!
Pana una alta: atata timp cat exemplele noastre nationale sunt oamenii care prin diverse metode mai mult sau mai putin parvenite sau oneste au ajuns putrezi de de bogati si nerusinati de limitati si inculti, nu prea avem la ce sa ne asteptam ...
Keep up the good work!!!

6 comentarii:

  1. Cu tot respectul pentru tine dar ce importanta au si greselile de ortografie ? Bine ca eu am doar liceul pentru ca am 42 ani....nu cred ca facultatea in ziua de azi conteaza prea mult.
    Mai ales ca 60% dintre cei cu diploma de facultate au cumparat diploma si s-au blocat dupa ce au dimploma in mana. Si stii de ce ? Pentru ca nu mai au bani sa plateasca zeci de mii de eur ca sa prinda si post...
    Mai exact cultura nu cred ca o obtii la facultate !
    In general spun...sunt si exceptii..
    Salutari cu respect tie si cititorilor tai !

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine domnu' Iosif, vii si ne trantesti ca greselile gramaticale nu au importanta si apoi sari din una in alta si ne-o trantesti pe-aia ca facultatea nu mai conteaza in ziua de azi. In primul rand explica-ne de ce crezi tu ca e normal ca intr-un ziar sa existe greseli gramaticale. Si in al doilea rand nu cred ca e cazul ca dumneavoastra sa vorbiti despre facultate avand in vedere ca aveti doar.. liceul. O zi faina!

    RăspundețiȘtergere
  3. :))... este mai putin important sa citim un articol, decat sa facem pe genile si sa criticam acel articol iar aici, nu ma refer la tine... este corect ceea ce scrii si nimeni nu ne mai poate salva. Dar trebuie sa fim mandrii ca suntem romani, noi il avem pe Eliade si Otv..

    RăspundețiȘtergere
  4. hehe.
    cat de marfa.ce rol ai?;;)

    RăspundețiȘtergere
  5. DA ai dreptate!insa si la televizor te poti forma intelectual intr-o oarecare masura!exista emisiuni precum garantat 100% unde sunt invitati persoane talentate..importante de la care se poate invata cate ceva!apoi mai este codul lui oreste ,unde vin diversi invitati si ddiscuta despre religii,zodii..insa si despre sanatate..iubire!rectif la tv poti fi motivat sa te formezi intelectual..

    RăspundețiȘtergere
  6. d atat suntem buni
    spunem foarte des "Romania, TARA noastra" si "domnul PRESEDINTE TRAIAN BASESCU" dar noi nu avem nici presedinte nici tara, asa k la capacitetea noastra de gandire nu ma mir d audienta OTV-ului

    RăspundețiȘtergere